Nieuwe ontwikkelingen

Onbemande tractor
Voor Farmertronics uit de agrarische sector ontwikkelen wij het energie systeem voor een onbemande tractor. Afhankelijk van het gebruik van de tractor zijn er verschillende mogelijkheden om de energie te leveren en op te slaan. Een voorafgaande studie bepaalt het beste energiesysteem voor de tractor.

www.farmertronics.com

 

Methanol brandstofcel systemen
Aandrijving op basis van methanol heeft veel voordelen vergeleken met waterstof: het is een vloeistof, staat niet onder druk, het heeft een behoorlijke energie inhoud en een lage prijs. Er zijn systemen beschikbaar die werken op methanol, met behulp van een reformer of de zogenaamde direct methanol brandstofcellen. Elk systeem met zijn specifieke eigenschappen. Sinds kort zijn er ook systemen met grotere vermogens beschikbaar.  H2Consultancy heeft een overeenkomst met een buitenlandse brandstofcel leverancier om een veldtest op te zetten. Dit project is gestart in November 2014.

 

Ontwikkeling van een 30 kW brandstofcel systeem voor bussen
H2Consultantie heeft de ontwikkeling van een 30 kW brandstofcel systeem gebaseerd op Nedstack stacks gestart in de herfst van 2014. Dit systeem met plug and play functionaliteit zal worden gebruikt in bussen en andere toepassingen.
www.nedstack.com

 

Ontwikkeling van een 25 kW brandstof cel system voor vrachtauto’s
H2Consultancy neemt deel in een door Europa gefinancierd project om een breed toepasbaar brandstofcel systeem te ontwerpen gebaseerd op Powercell stacks. Het project is gestart in Juni 2014. Dit modulaire systeem zal worden gebruikt in diverse voertuigen: 3,5 ton vrachtauto, minibus en een 18 ton vrachtauto.
www.morezero.eu
www.powercell.se

FaLang translation system by Faboba